Samtalekort

Et sæt samtalekort er en invitation og et redskab til udvikling af dine relationer. Brug dem, når du har lyst til at inspirere til berigende samtaler.

Kortene kan du have med på en gå-tur med en ven, til en god middag, på ferien, eller når du har ekstra tid i bilen, på flyveren eller i toget.

 

Bestil samtalekort

 

Beskrivelse af samtalekortene

Der er to størrelser. De store kort klæder et veldækket bord og inspirerer allerede, når I sætter jer til bords til anderledes samtaler, end I måske er vant til. Når du er på farten, eller hvis I kun er to, der taler sammen, er de lidt mindre kort, som er samlet i en vifte mere handy. Indholdet er identisk, så det er kun størrelsen, der adskiller de to varianter.

Kortene måler hhv. 10,5 cm x 15 cm (de store kort til middagsbordet) og 7cm x 12 cm (de mindre kort til gåturen)

 

Bestil samtalekort

 

Gode spørgsmål til mange timers samtale

Et sæt samtalekort indeholder 14 kort. 12 af kortene har hvert deres tema på forsiden og tre uddybende spørgsmål på bagsiden.

Spørgsmålene hjælper til at gøre samtalen mere konkret og personlig. De to ekstra kort indeholder hhv. vejledning til brug af kortene og et joker-kort, der inviterer til en snak om noget af det, der fylder lige nu og her.

Langtidsholdbare samtalekort – som den gode samtale

Samtalekortene er printet på et særligt holdbart materiale, der gør, at kortene kan klare alle former for fedtede fingre – sovs, sjatter, sjap og solcreme. Du kan endda have dem med dig, når du snorkler. Skyl dem og hæng dem til tørre, og så er de klar til næste gode samtale.

Bestil samtalekort

Samtalekortene er blevet til på baggrund af kilometer- og timelange gåture og samtaler mellem mennesker, der har mødtes én gang for at tale om nogle af livets stor spørgsmål som en del af projektet Tur med en Fremmed.