Gåture

Med gåture som udgangspunkt tilbyder Schirmer Talks samtaler, der tager afsæt i forskellige temaer og giver mulighed for at møde forskellige samtalepartnere. De mennesker, du kommer til at møde, går ture og har samtaler, fordi de tror på værdien i at dele viden og udveksle historier og erfaringer – i en gensidig samtale på en gåtur.

Højt til loftet og luft til tankerne

At gå skulder ved skulder er mindre konfronterende end at sidde over for en anden i en samtale. Når vi følges ad skuer vi sammen mod et fælles mål – eller vi kan hver især lade blikket gå på opdagelse imens vi lytter, taler og reflekterer.  Pauser, som ellers i andre sammenhænge kan virke ubehagelige, er helt naturlige, og rytmen i samtalen bliver mere varieret end vanligt.

Gåtursambassadører og -eksperter

Hos Schirmer Talks har vi ambassadører og eksperter, der møder dig på en gåtur. En ambassadør har gået minimum tre ture med én, de ikke kender og har en personlig historie eller konkrete erfaringer, som de gerne deler. En ekspert har faglig ekspertise og indgående viden inden for et specifikt emne, som de gerne stiller til rådighed i en uforpligtende samtale på en gåtur.

Vores gåtursambassadører og -eksperter stiller ganske gratis op til gåture og en samtale baseret på et personligt engagement.

Aktuelle ture, du lige nu kan tilmelde dig:

Er din teenager trist? Og føler du dig magtesløs?

 – i samarbejde med Marie Preisler

Teenagere bliver indimellem så kede af det og trætte af livet, at vi som forældre bliver bange. Samtidig er det svært at få lov at hjælpe, fordi teenagere trækker sig væk som led i at blive voksne. Hvad gør du i de situationer? Læs mere og tilmeld dig 

Nybagt bedstemor – er du klar til rollen?

 – i samarbejde med Marie Preisler

En bedstemor i dag går ikke i forklæde og brune nylonstrømper og behøver ikke bage småkagerne selv. Men rollen kræver stadig tid, overskud og nærvær. Så hvordan leverer du det? Læs mere og tilmeld dig 

Gåture giver luft til samtalen